Blogg 


 

 

 

 

OM FÖRELÄSNINGAR

 

Öppna föreläsningar bokas hos biljettplatsen.se. Medelbetyg på vårens föreläsningar; 4,55 på en femgradig skala.

Läs mer om mina och andras föreläsningar här  eller boka föreläsning

här

 

Klipp från tidigare föreläsning om mobbning; http://www.youtube.com/watch?v=Q_flNfq29EY&list=UL93p4oMJeEOU&playnext=1

 

 

 

 

Referenser
Gunilla Olsson, rådgivare på Specialpedagogiska skolmyndigheten, Västra regionen.
Annika Bengtner, Familjestödsenheten, Göteborg.
Marie Schedin, Projektkoordinator för NPF-projekt i Göteborg.

 

Riktade föreläsningar hösten 2010:

Göteborg kommun - utbildning av rektorerna i kommunen.

NPF-konferens på Folkets hus för Göteborgs stad.

Öppen föreläsning för Familjestödsenheten i Göteborg.

Halv studiedag för Myggenässkolan. 

 
Riktadeföreläsningar våren 2010:

Alingsås kommun - "Mångfaldsdagen" för alla pedagoger i kommunen.

Sotenäs kommun - Eu-projekt för pedagoger i kommunen.

Munkedals kommun - Eu-projekt för pedagoger i kommunen.

Hjärup - halv studiedag för pedagogerna på låg- mellan- och högstadium.

Gruvrisskolan - halv studiedag för pedagogerna på låg- mellan och högstadium.

 

 

Kommentarer i urval

"En helt fantastisk kväll. Tusen tack!"

"Ett stort tack för att du gav mig en av de bästa föreläsningar jag varit på. Tack till att du delar med dig av familjens dilemma för att ge oss andra vägledning. Jag fick direkt hjälp av dina ord när jag idag mötte en pojke på skolan och hur jag skulle trigga igång hans motor... det hjälpte..."

 

"Jag har aldrig varit på ett föredag där föreläsaren, med en sådan oerhörd inlevelse och energi fick mig att bara "äta innehållet" timme efter timme. Helt otroligt! Den resan du och många med dig gör som har barn med dessa funktions-nedsättningar är ju något helt ofattbart.Tack för att du ville dela med dig."

 

"Tack för en fantastisk föreläsning på Stadsbiblioteket  igår. Pendlade mellan en känsla av skratt, leenden och gråt då ”igenkänningsfaktorn” var stor."

 

"Vi vill bara säga tack till föreläsaren. Fantastiskt engagerande och vi önskar att alla på skolan får höra henne!"

 

"Stort tack för igår kväll och föreläsningen om Mika! Den berörde mig och lever kvar i hjärtat och huvudet idag och framöver!!"

 

"Ville bara tala om att jag fick ut mycket av din föreläsning i Linköping häromkvällen. Jag är lågstadielärare som f.n studerar halvtid för att bli speciallärare. Jag hade varit på universitetet hela dagen och suttit på föreläsning/seminarium. Det kändes allt lite jobbigt att ge sig av på kvällen igen, men jag är glad att jag kom iväg! Jag har i mitt arbete träffat ett par barn med ADD, så jag visste en hel del i förväg, men det var ovärderligt att höra dig berätta ur föräldraperspektiv. Modigt och starkt av dig att orka berätta om dig själv och din familj på det sätt du gjorde. Dessutom vill jag tala om för dig att du är en duktig och fängslande föreläsare - du lyckades hålla mitt intresse vid liv under hela kvällen. Så tack från hjärtat!"

 

"Jag vill bara tacka för den underbara fängslande och härliga föreläsningen som jag var på igår på Folkets hus i Mölndal. Du är ett riktigt energiknippesom kan förmedla mycket erfarenhet kring ett svårt ämne. Som lärare och förälder kan jag känna mig in i din situation. Tack för att du väljer att dela med dig av dina erfarenheter, jag tror att det kommer att göra skillnad för många barn, föräldrar och lärare. Jag önskar att det fanns fler föräldrar som du som ställer upp för sitt barn. Hälsa Mika med många kramar och tacka henne för att du får dela med dig. Stora kramar och lycka till med föreläsningen ikväll."

 

"Tack för ett mycket givande föredrag igår! Det är så viktigt att få upp ögonen för de "glömda" flickorna (och ibland pojkarna) och att få det förmedlat av någon som står nära gör att man verkligen tar det till sitt hjärta."

 

"Jag var på din föreläsning om ADD igår. Den gav mig och mina lärarkollegor många ahaupplevelser och ett antal tankeställare att ta med oss till skolan. Tack för en mycket givande föreläsning som jag kommer att rekommendera vidare".

 

"Jag var på din föreläsning i Borås igår. Jag vill bara säga att jag tycker att den var mycket bra och jag gillar dina tankar och din syn kring din dotters funktionsnedsättning".

 

"Vi var och lyssnade på ditt föredrag om Mika för en tid sen och uppskattade verkligen det".

 

aduct.se © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.aduct.se